PDA

View Full Version : rane 61 or 62 with ME



rodbo
03-20-2012, 09:01 PM
Anybody mapped the new rane mixers to ME. I know it has to be done with a SL box but I'm trying to figure out is it worth it or not? It seems like it defeats the purpose and I might as well get another midi mixer like a djm900 or something. I just want to here your guys experience if you have mapped it with ME..........

djdecibel
03-20-2012, 10:37 PM
They don't work with ME.... yet

the reason I got mine so cheap was because the guy returning it couldn't use it with ME..

rodbo
03-21-2012, 09:43 AM
You can use it with ME if you connect it to an sl box as I stated in my post.

mostapha
03-21-2012, 03:56 PM
ME?


(5char)

DJNR
03-21-2012, 04:44 PM
ME?


(5char)

I was wondering the same thing.

rodbo
03-21-2012, 06:59 PM
mix emergency


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?w5ctk3

VJ LouNYC
03-21-2012, 07:12 PM
yes you can use Mix Emergency with the 62 and a serato box. Check serato website, there is a few guys doing this already. I iss ME as well. I've been very bored with serato video.

mostapha
03-22-2012, 04:52 AM
Oh, interesting. I don't know if it's out yet, but why is it preferable to Serato Video?

VJ LouNYC
03-22-2012, 03:43 PM
Mix emergency is only for mac users. its VERY stable. they are way ahead of the competition with transitions and effects.

once you use ME you'll never go back to anything else.